Seks voor een karweitje?

Geen geld voor de nieuwe V-snaar van je auto of de montage van een cv-ketel? Gelukkig doen veel klusjesmannen hun karweitje tegenwoordig ook in ruil voor seks. Een uitkomst voor mensen met een kleine beurs en minimum inkomen.

In deze economisch krappe tijden groeit de advertentiemarkt voor ruilseks. Glazenwassers, timmermannen, chauffeurs, belastingadviseurs, tuinmannen of rijinstructeurs; de keuze is reuze. De website sexjobs.nl zag zijn bezoekerscijfers met de dag groeien.

Daar vinden we ook de advertentie van Ilse. “Ik heb in de aanbieding: een ontspanningsmassage met olie en een handmatig hoogtepunt. Ik ben heel benieuwd wie er leuke spulletjes/waardebonnen e.d. voor me heeft in ruil hiervoor.” Ilse’s advertentie kan op veel aandacht rekenen, de meeste adverteerders zijn mannen. En daarmee lijkt de advertentiesite vooral een luchtbel, waar veel mannen zich aanbieden om de buitenboel een likje te geven of een gaatje vol te kitten, maar waar uiteindelijk geen enkele vrouw toehapt.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Seks voor een karweitje?

  1. Twan

    Ben gewoon metselaar

      /   Reply  / 
  2. ReneDB

    Ben in Veel dingen handig in huis. Mssn kunnen we het een keertje maken. Let’s see

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>